Informatie

Werkwijze

Een wijze uil tussen het groen.Mijn gebruikelijke werkwijze is, alvorens met sessies te beginnen, een afspraak te maken voor een intakegesprek om de problemen in kaart te brengen. Dit gesprek duurt ongeveer een uur. Ik geef aan het eind van het gesprek een indicatie hoeveel sessies nodig zouden kunnen zijn.

Daarna kan, meestal op korte termijn, een afspraak worden gemaakt voor de eerste sessie. Een sessie duurt zo’n 2 tot 2 1/2 uur met vooraf een kort voorgesprek en aan het einde een kort nagesprek.

Tarieven

Intakegesprek 1 uur: € 50* 
Sessie: € 100*
Mocht de sessie inclusief voor- en nagesprek langer dan drie uur duren, dan komt er € 10 per kwartier bij.
Cliënten die meedoen aan mijn onderzoek naar onverklaarbare lichamelijke klachten, krijgen reductie op de kosten van een sessie. 

De tarieven zijn incl. 21% btw. Er is geen pinapparaat aanwezig, dus gelieve contant te betalen.

U kunt tot uiterlijk 24 uur van tevoren kosteloos annuleren of een nieuwe afspraak maken. 

    * Ik ben niet aangesloten bij een beroepsvereniging. U kunt dus niet vanuit een (aanvullende) zorgverzekering vergoeding krijgen voor een intakegesprek of sessie. Om u tegemoet te komen, houd ik het tarief van een sessie daarom zo laag mogelijk.

Geschillencommissie

In verband met de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) ben ik aangesloten bij Solo Partners. De klachtenregeling ligt in mijn praktijk ter inzage.

 

Witte roos
Alles wat we horen is een mening, geen feit.

Alles wat we zien is een perspectief, niet de waarheid.