Reïncarnatie

Reïncarnatie – vorige levens.

Tijdens een sessie gebeurt het wel dat je in een situatie terecht komt die je niet bekend voorkomt. Beelden van lang geleden, mensen die kleding dragen die niet van deze tijd is, een ander land; alles is mogelijk. Dit wordt ook wel reïncarnatie genoemd.
We gaan deze beelden uitwerken om er achter te komen wat de betekenis ervan is. 
Mogelijk ervaar je jezelf dan als een persoon in een vorig leven. Dat vorige leven vertelt je altijd iets over je huidige leven. Mocht je niet in vorige levens of in reïncarnatie geloven, dan kun je het zien als een metafoor voor je huidige leven.

Doorwerking vorige levens.

Een doorkijkje naar een andere wereld: reïncarnatie.

Soms ervaar je in je huidige leven een emotie die je niet kunt plaatsen. Bij een bepaalde gebeurtenis of wanneer je op een bepaalde plek komt. Die emotie kan bijvoorbeeld angst zijn. Tijdens een sessie kan diezelfde angst naar boven komen. Door dan terug te gaan naar de gebeurtenis van toen waar die angst ontstaan is, ga je begrijpen wat dat met de angst in het huidige leven te maken heeft. Meestal is het angstgevoel totaal niet meer relevant in dit leven en kun je de koppeling met toen loslaten.
Een en ander heeft te maken met doorwerking van een vorig leven in je huidige leven. 

Positieve doorwerking vorige levens.

Natuurlijk kunnen ook positieve ervaringen vanuit een vorig leven doorwerken. Denk aan bijvoorbeeld een sterke verbinding voelen met een ander land of een ander werelddeel. Je wilt er graag een keer naar toe en wanneer je daar bent voel je je meteen thuis.
Of een taal die je zo gemakkelijk leert, dat je het gevoel hebt dat het allemaal al bekend is. Denk ook eens aan ‘wonder’kinderen die op jonge leeftijd een muziekinstrument feilloos bespelen, waar normaal gesproken jaren van studie voor nodig zijn. 

Meer lezen over doorwerking van vorige levens.>>

 

Witte roos


Een ziel wordt nooit oud,
alleen het omhulsel.
– Ramses Shaffy